2021-ben több felületen is megszűnik a Whatsapp

Megosztás

A WhatsApp egy amerikai ingyenes szoftver, platformokon átívelő üzenetküldés és Voice over IP szolgáltatás, amely a Facebook, Inc. tulajdonában van. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szöveges üzeneteket és hangüzeneteket küldjenek, hang- és videohívásokat kezdeményezhessenek, és képeket, dokumentumokat, felhasználói helyeket és más információkat osszanak meg egymással. Tulajdonképpen egy online kommunikációs platform, amelyet világszerte előszeretettel használnak. Több mint egy milliárd aktív felhasználóval rendelkezik a folyamatosan frissülő üzenetküldő szolgáltatás.

whatsapp
Forrás: bgr.in

A felhasználásnak két feltétele van. Internet hozzáférési lehetőség és egy okos-eszköz szükséges hozzá. Vagyis ez a kettő volt szükséges. De 2021. január 1-től néhány változás fog a cég bevezetni.

Néhány eszköz, amin elavultabb operációs rendszer van, nem fogja lehetővé tenni a Whatsapp alkalmazás használatát. Vagyis ha pontosan akarunk fogalmazni, akkor ez azt jelenti, hogy régi operációs rendszeren nem fogod tudni frissíteni az alkalmazást. Ezen kívül pedig nem fogsz tudni új fiókot aktiválni, vagy a régit sem fogod tudni az adott készülékhez újra hozzáadni.

whatsapp
Forrás: dentistry.co.uk

Természetesen frissítések nélkül ugyanúgy használhatod az alkalmazást mint eddig. De valószínű az sem fog túl sokáig tartani, mert a frissítések sokszor létfontosságúak az alkalmazás zökkenőmentes használatához.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás