Egy újabb ötlet, hogy mivel üssük el az időt a karanténban

Megosztás

Ahogy egyre több és több időt töltünk a lakásban, házban, otthonunkban a koronavírus-járvány miatt, úgy kezdenek a megszokott időtöltések unalmassá válni, a sokak által javasolt sorozat- illetve filmnézés kisebb gyerekek mellett nem opció, állandóan tévéjátékozni sem lehet, ráadásul az idő is nagyon csábító.

Forrás: hazipatika.com

Ha van kertünk, akkor nem kérdés, de még ha erkélyünk van csak, akkor is nagyon jó időtöltés a kertészkedés, az ültetés, a növények gondozása – és ha még erkélyünk sincs, ültetni akkor is lehet egy nyitott ablak mellett, higgyük el, fantasztikusan fog telni az idő.

Forrás: nlc.hu

De a jó időtöltés mellett vannak még előnyei, ha kertészkedni kezdünk, például mindig friss zöldségeink és növényeink is lehetnek és vannak bizony olyan zöldségek, amelyeknél nem kell fél évet várnunk az első szüretre. Ha a szabadban tudjuk ezt megtenni, akkor nagyon jót teszünk a szervezetünknek is, hiszen nagyon sok D-vitaminhoz juthatunk, csökken bennünk a feszültség és ismét eltelik pár óra hasznosan, nem csak sorozatok bámulásával. És ha csak erkélyen vagy a nyitott ablak mellett tudjuk megtenni, akkor is meglesz ez az érzés, hiszen kitárt ablakoknál mozog a levegő, hallunk madárhangokat, máris sikerül valamelyest kárpótolnunk magunkat, hogy már hetek óta csak otthon tudunk ücsörögni.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás