6 “csináld-magad” Valentin-napi ötlet!

Megosztás

Hamarosan itt a Valentin-nap és ilyenkor a szerelmespárok igyekeznek minél tartalmasabb ajándékokkal megjutalmazni egymást. Az ilyen ajándékoknak mindenképpen szívből jövőnek kell lenniük. A legtöbben ilyenkor besétálunk egy boltba és ott választunk valamit, de valahogy sokkal mélyebb üzenete van, ha kézzel készítünk valamit a párunknak. A következőkben néhány olyan ötletet mutatunk be, amelyek tökéletes Valentin-napi ajándékok és egy kis “csináld-magad” munkával meg tudjuk őket valósítani a nagy nap előtt.

Kis edényke
Forrás: goodhousekeeping.com

Az első javaslathoz akár használhatunk egy régi, használaton kívül porcelánt is, de vehetünk is valami egyszerűbbet. Ezután szimplán fessük ki, majd helyezzünk el bele ujjlenyomatokat, akár csak a sajátunkat, akár a gyermekekét.

A következő ajándék is hasonlóan egyszerű és ötletes. Fogjunk egy szép kis zacskót, amit akár mi magunk is feldíszíthetünk. Készítsünk egy kis műanyag- vagy fa ásót és ezt rakjuk bele egy adag különféle cukorka kíséretében. Majd még írhatunk is hozzá egy szép üzenetet és kész is van a Valentin-napi cukorzsák.

Ásós zsák
Forrás: goodhousekeeping.com

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás