5 dolog, aminek beszerzését általában megbánjuk a háztartásban!

Megosztás

Gránit konyhapult
Forrás: granitszabo.hu

A fogyasztói társadalomban sokszor a tárgyakon keresztül értékeljük sikereinket, saját értékünket és betöltött helyünket, így valószínűleg sokkakal előfordult már, hogy azért megvettek valamit, mert a tévében, egy plakáton látták vagy mert ismerőseik is vásároltak egy bizonyos tárgyat. Aztán a megvásárlás után gyorsan ki is derült, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja és nagyon meg is bántuk a vásárlást.

Ennek tükrében tehát minden vásárlást érdemes jól átgondolni, hogy elkerüljük a pazarló fogyasztást. Egy amerikai biztosítási cég nemrégiben 500 amerikai részvételével felmérést készített, hogy melyek azok a tárgyak, amelyeket leginkább megbántak vásárlásaik során. A következő öt vezette a toplistát:

Faterasz
Forrás: hobbiasztalos.blog.hu

1) A fapadló – szinte mindenki belefutott már ebbe, hiszen az első napokban gyönyörűnek tűnik, csillog-villog, takarítani nagyon egyszerű, aztán eltelik pár hónap és kiderül, hogy jóval több vele a gond, mint az öröm.

2) A konyhai gránitlapokról is így nyilatkoztak a megkérdezett amerikaiak, bár itt azért megjegyeznénk, hogy ezek már kimentek a divatból, most igazából már a márvány a trendi. A gránitlappal nagyon sok a macera és nagyon sok pénzbe kerülhet a módosítás, javítás. A legújabb konyhai trendekről itt írtunk!

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás