Ez a nő a madáretetőbe kamerát tett, csodás felvételek születtek (30 képpel)

Megosztás

A madarak mindig is a szabadság szimbólumai voltak. Ennek az az oka, hogy szabadan szárnyalhatnak, elérhetetlennek és misztikusnak tűnhetnek egy halandó ember számára. Szerencsére van rá lehetőség, hogy szemtől szembe találkozhassunk a természettel, a maguk természetes közegében anélkül, hogy megijesztenénk, vagy zavarnánk őket. Ha megtetszene az ötlet, rendkívül könnyen megvalósíthatod a saját kertedben te magad is!

1.

Szerelmes galambok
boredpanda.com

Lisa, aki az alábbi képeket is készítette és Ostdrossel néven fut a közösségi médiában mindig is nagyon imádta a természetet és a különböző madárfajtákat. Így jött az ötlet, hogy amikor a Michigan-i Macomb megyében Németországban járt akkor lehetősége nyílt arra, hogy közelebbről megcsodálja a színes madarakat méghozzá az udvarán, melyek egyébként szülőföldjén ritkán láthatóak.

2.

Minél több, annál jobb
boredpanda.com

Elkezdett azon gondolkozni, hogyan tudná megvalósítani az elképzelését, ennek eredményeként több ezer csodás képet és gyönyörű képet sikerült készítenie róluk. Azok vicces mozdulataikat, fenséges pózaikat, és nem utolsó sorban néha őrült viselkedéseiket. 2 évvel ezelőtt már publikált a képei közül, de azóta még sokkal-sokkal több gyönyörű képet sikerült készítenie Lisának a kertjében megforduló madarakról.

3.

Mindenkinek jut
boredpanda.com

Miközben különféle ételeket helyezett ki a madaraknak, hogy lencsevégre kaphassa őket, felállított egy dobozt, melybe fényképezőt helyezett el, hogy még nagyobb segítséget adjon neki arra, hogy felfedezhesse őket még közelebbről. A kamerának makro lencséje van, így igazán mély részleteibe is betekintést lelhetünk a kis madárkákhoz. A madarak minden ébben visszatérnek udvarára, néhány olyan sűrűn jár hozzá, hogy még meg is ismeri őket különleges ismertető jegyeik alapján.

4.

Kaját mondott valaki?
boredpanda.com

5.

Szerelmes turbékolás
boredpanda.com


Megosztás