6 ötlet, hogy otthonosabb legyen a garázs

Megosztás

Garázs
Forrás: calldoorpros.com

A garázs alapvetően egy funkcionális része a háznak, ahol az autónkat tároljuk vagy a szerszámainkat. Esetenként pedig dolgozgatunk is itt, barkácsolunk vagy éppen festegetünk. Az azonban, hogy valami nagyon funkcionális, nem jelenti azt, hogy unalmasnak is kell lennie. Egy kis extra energiával egész jó kis stílust adhatunk garázsunknak. A következőben adunk 6 tippet ehhez!

1) A falakat mindenképpen élénk, világos színnel fessük le, mert ez már önmagában vidámságot és fényt hordoz. Ha megkívánja a feladat, akkor néhány gipszkartont is felhúzhatunk a falak elé. Ezzel párhuzamosan foglalkozzunk a a padlóval is, nem igazán barátságos, ha szimplán otthagyjuk a betont. Ehhez használhatunk járólapot vagy éppen gyantát is. Erre amúgy itt adtunk hét ötletet.

Garázs
Forrás: renewable-living.com

2) Mindenképpen legyen a garázsban elektromos áram. Már egy konnektor is elég ahhoz, hogy ne csak egy-két célra használhassuk a házunk extra helyét. Ha viszont komolyabb terveink vannak, akkor további kiállásokra lehet szükség. Természetesen ebbe vonjunk be egy villanyszerelőt is!

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás