Újabb öt horrorisztikus felújítási történet!

Megosztás

Konyhabútor problémák
Forrás: dohardmoney.com

Folytatva tegnap megkezdett sorozatunkat, a következőkben újabb rémálomszerűen alakult felújítási történeteket fogunk megismerni, amelyek mindegyike csak erősíti a tényt, hogy sok dolognak tapasztalt segítség nélkül ne fogjunk neki. Lássuk tehát az öt újabb történetet!

1) Egy texasi férfi a konyháját szerette volna felújítani, de a munka során egy beépített gépeket és bútorokat gyártó cég kétszer küldött neki rossz bútorokat, ráadásul a méretek is teljesen rosszak lettek, a mosogatója például akkora lett, mint egy asztal. A kétszeri hiba után a cég harmadszor is nekifutott, de ekkor a férfi már a fürdőkádjában volt kénytelen mosogatni és egy rezsón főzni. Tanulság: mindig jó hírnévvel rendelkező cégeket válasszunk.

Szigetelési gondok
Forrás: dohardmoney.com

2) Ebben a történetben egy ohiói férfi a főszereplő, aki a hálószobája falain lévő lambériát szerette volna eltávolítani, de az egyik elem nagyon erősen tartotta magát. A férfi ekkor egyik barátját hívta segítségül, akivel együtt végül sikeresen megszabadultak a paneltől, csak közben kitéptek egy hatalmas darabot a falból, magából is, és a keletkezett lyukból fura anyag, szigetelés ömlött ki. Hetekig tartott a helyreállítás, úgyhogy ez a férfi is megfogadta, hogy saját maga nem áll neki mindennek.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás