Tíz különleges kertelválasztó megoldás!

Megosztás

Fadarabok
Forrás: https://homesthetics.net/

Ha van akár csak egy aprócska kiskertünk vagy akár egy nagyobb, akkor is minden nap fogunk találkozni az elválasztókkal, amelyeket megtalálhatunk a virágágyásaink és a zöldséges ágyásaink mellett is és kinézetük nagyon meghatározó a kertünk kinézetét illetően, hiszen két, alapvetően teljesen eltérő teret választanak el. Igen, a kerti elválasztókról van szó és nehogy azt higgyük, hogy egyetlen lehetőségünk van elválasztani egymástól ágyásainkat vagy különféle kerti dolgainkat – egy weboldal több mint 70 különféle ötletet szedett össze erre a célra! Nézzünk meg ezek közül 10 igazán kiemelkedőt!

1) A Magyarországon is leggyakrabban látott módszer szerint maradék lécekből, fadarabokból készül egy természetes elválasztó sáv, aminél csak arra kell igazán figyelnünk, hogy a fadarabok mérete azért hasonló legyen.

Kövek
Forrás: https://homesthetics.net/

2) Használhatunk szép sima köveket is, ha mondjuk kiásunk az ágyásunk körül egy vékony sávot, ahogy a képen is látható. Ez így tökéletesen el fogja választani egymástól a füvet és a virágokat többek között.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás