Ezért sír sokat a gyereked

Megosztás

Friss szülőkként valószínűleg te és a párod is sok-sok időt töltötök azzal, hogy a gyereketek jövőjéről álmodozzatok. Megtervezzétek a főbb állomáshelyeket, mi több, fejben kész projekt terveket raktok össze. Fontos tehát mindent megtudni gyermeket csillagjegyéről is, biztos, ami biztos.

Az asztrológusok szerint egyes horoszkóp jeggyel megáldott gyerekek lesznek életük során a legérzelmesebbek. A tiétek melyik jegybe tartozik? És vajon mi az aszcendense? Mert ugye ezt is érdemes majd később számba venni.

Halak

horoszkóp halak
Forrás: funnelwide.com

Azok a csecsemők Halak csillagjegyűek, akik február 19. és március 20. között születettek. Felnőve szenvedélyes és kreatív személyiséggel lesznek megáldva. A Halak jegyűek összhangban vannak mások igényeivel és érzelmeivel.

Ha a gyermeked Halak csillagjegyben született, akkor hajlamos lesz az álmodozásra. Ugyanakkor fogékonnyá válik környezetének hangulatváltozásaira is. Ne feledd! A stressz és a zűrzavar is hat egy csecsemő kedélyére, lelkiállapotára. Mindig törekedj a nyugodt és békés környezet kialakítására!

Rák

horoszkóp rák
Forrás? funnelwide.com

A Rák gyerekek június 22. és július 22. között jönnek világra. A Rák gyermekek érzékenyek és félénkek. Ennek ellenére változatos körülmények között is kiválóan teljesítenek. Egy Rák számára mégis az otthon meleg is nyugalma a legvonzóbb.

A Rákok szeretik a dicséretet. Szinte kivirágoznak, mikor bókolnak nekik. Még az is előfordulhat, hogy extrovertáltabbá válnak. Amire nagyon kell szülőként ügyelni, hogy a Rák jegyű gyerekeket meg kell tanítani, hogy birkózzanak meg majd könnyedén az esetleges kudarcokkal. Tölts minél több időt gyermekeddel, hogy erősödjék köztetek a kapocs! Ugyanis ezzel segíthetsz neki a legtöbbet, hogy kialakuljon a biztonság érzete.


Megosztás