Miért is fontosabb a boldogság, mint a pénz?

Megosztás

Gondolkoztál már azon, hogy mi lenne, ha egyszer hirtelen sok pénzhez jutnál? Rengeteg terved van arra, hogy mit kezdenél a pénzzel? Mindannyian sóvárgunk az után, hogy mindent megvásárolhassuk amit csak megkívánunk. Ugyanakkor olyan fontos dolgokról feledkezünk meg, mint a boldogság. Ha hiszed ha nem, sokkal többet ér boldognak lenni, mint bármit megvenni. Hogy miért? A boldogságtól a fizikai állapotod is jobb lehet. Bizonyítottan a legtöbb betegség lelki eredetű.

A pénz fontosabb lenne?
twitter.com

Nap mint nap ugyan abban a körforgásban vagyunk. Reggel 8-tól délután 4-ig a munkahelyeden gürcölsz, hogy a mindennapi szükségletekhez szükséges forrást elő tudd teremteni. Ha valamit nem jól csinálsz, esetleg levonnak tőled valamit. Ha nem kapsz elegendő pénzt, nem tudsz mindent kifizetni, nem lehet szép házad, autód és egyéb más dolgokról le kell mondanod. Ez az élet körforgása.

Munkahely
viettradelink.vn

Ez a körforgás rengeteg stresszel jár, nehéz ezen túllendülni, hiszen benne vagy egy körforgásba ahol már nem érzed jól magad. A stressz rengeteg pozitív energiát emészt fel, szorongást idéz elő, továbbá például a hátfájás és a súlygyarapodás is ennek a következménye. Ennek kell az intő jelnek lennie ahhoz, hogy vissza kell venni a tempóból, és szemléletet kell váltani, hogy a mindennapok is könnyebben mehessenek tovább.


Megosztás