10 alig ismert tény Angelina Jolie-ról

Megosztás

Angelina Jolie az egyik olyan szupersztár a világon, akit mindenki ismer, akinek a lábai előtt hever a világ és akinek élete is egy igazi filmbe illő történet. A következőkben megnézünk 10 olyan információt a színésznőről, amely kevésbé ismert és amely valószínűleg teljesen meg fog minket döbbenteni. Az 1975-ben, Los Angelesben született Jolie nem csak színésznő, de az Egyesült Nemzetek Szövetségének egykori nagykövete, szinkronszínész, modell, rendező és forgatókönyvíró is. Édesapja szintén híres színész, Jon Voight. Nézzük hát az érdekességeket!

Angelina Jolie
Forrás: cnn.com

1) Angelina Jolie sosem szerette a különc, extravagáns ruhákat, így amikor 1996-ban összeházasodott az angol színésszel, Jonny Lee Millerrel, egy sima fekete nadrág és egy fehér póló volt rajta. Viszont különleges oldalát már ekkor is megmutatta, hiszen a pólóra a saját vérével írta fel leendő férje nevét.

2) Angelinának és harmadik férjének, Brad Pittnek harmadik gyermeke Shiloh Nouvel Jolie-Pitt Swakopmundban született az afrikai Namíbiában és rendelkezik is namíbiai papírokkal.

Angelina Jolie
Forrás: quiza.me

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás