Egy pár házat vásárolt, majd hamarosan furcsa hangokat kezdtek hallani az ágy alól

Megosztás

Szerencsére a padlón volt egy nyílás ami segített Horchoffnak megnéznie, hogy mivel van dolga. Mivel így is rendkívül óvatosnak kellett lennie, ezért egy speciális ruházatot vett fel, hogy megvédje magát az esetlegesen rá leselkedő veszélytől. Ezután óvatosan felemelte a padlót, de erre a látványra senki nem volt felkészülve!

a hang forrása
https://www.forhappyhome.com/en/bijenkorf-intern-en/2/

A padló alá ugyanis egy egész méhcsalád telepedett le, melyek a padló kis nyílásán keresztül másztak be a ház alapjába, illetve a padló alá. Mivel a méhek védett állatok, nagyon fontos volt, hogy a mentés során a méheknek ne essen bántódásuk. Horchoff rájött, hogy a méhek megmentése révén díjmentesen hozzájuthat mézelő méhekhez.

méhkas
https://www.forhappyhome.com/en/bijenkorf-intern-en/2/

“A kaptárra való áttérés nagyon megterhelő a méhek számára” – mondta Horchoff – “de ha ott van a királynőjük, akkor ez az átmeneti időszak sokkal könnyebb nekik.” Miután Horchoff a méhkas darabjaira szedte és egy biztonságos dobozba helyezte, elengedte a királynőt, aki egyből a kaptár közepére mászott és hamarosan az össze kis méh követte őt.

méh telepítés
https://www.forhappyhome.com/en/bijenkorf-intern-en/2/

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki az eredmény? Az alábbi videón megnézheted:

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

 

Köszönjük szépen!


Megosztás