34 éve családtag egy korokodil Japánban

Megosztás

A Japánban található Kure városban él a 69 éves Nobumitsu Murabayashi, aki azért vett meg 31 éves korában egy krokodilt egy állatkereskedésben, hogy a kisfia mosolyát kivívja, aki sokáig könyörgött ezért a furcsa háziállatért otthon. Ekkor még nem gondolta, hogy a később Kajmán úrnak (Kajmán-szán) elnevezett állat a család szinte teljes jogú tagjává fog válni, és több mint három évtizeden át velük él majd a most 180 cm hosszú, 45 kilogrammos állat.

Séta a kajmánnal
Forrás: Cater clips screengrab

A 39 éves kajmán (ez a krokodilok egy alkategóriája) hátán állítólag még lovagolni (krokodilogolni?) is lehet… A család minden tagja egyetért abban, hogy Kajmán úr rendkívül szelíd, senkit nem bántana, sőt, annyira jámbor, hogy még a kisgyerekek is meg tudják simogatni. A különleges állat velük együtt él a családi házukban, időnként meg is sétáltatják.

Általában a családfő naponta még a hüllő fogát is megmossa. „A feleségemnek egyre kevésbé tud elviselni engem, úgyhogy én inkább Kajmán úrral töltöm a napjaimat” – vallotta be Murabayashi, aki valószínűleg jobban kötődik már az állathoz, mint fia.

kajmán a lakásban
Forrás: Twitter / Scott Swan

Kajmán-szán szabadon mászkálhat a lakásban, és ha úgy tartja kedve, a saját fürdőkádjában hűsöl és fürdik. Akár egy kutyus, nagyon szeret gazdijával sétálni menni, különösen, ha útba ejtik a közeli szökőkutakat, amelyekben szeret megmártózni.


Megosztás