Vége Elliot Page házasságának

Megosztás

Elliot Page színész és Emma Portner kedden jelentették be, hogy három év házasság után benyújtják a válókeresetet. Közös nyilatkozatuk szerint útjaik már tavaly nyáron szétváltak. Most már csak az volt hátra, hogy hivatalosan is véget vessenek a házasságnak.

A hír egyébként akkor pattant ki, amikor kiderült, hogy Elliot idén január 26-án fellebbezést nyújtott be a New York-i Manhattan Legfelsőbb Bíróságán. A színész ugyanis – nem tudni miért, de megtámadta párja keresetét.

Nem tartott sokáig

emma a táncos és elliot a színész
Forrás: koimoi.com

Page egyébként még 2018 januárjában jelentette be, hogy összeházasodott Portner-rel. Korábban csak a színész közösségi média csatornáin lehetett itt-ott hírét venni, hogy együtt járnak. Emma Portner egyébként a New York-i Broadway Táncközpont egyik táncosa, koreográfusa és egyben kortárs jazzoktatója. 

,,El sem merem hinni, hogy végre a feleségemnek hívhatom ezt a rendkívüli nőt! @Emmaportner” – írta annak idején Page tweetjeiben és Instagram posztjaiban.

Új ember, új személyiség

emma és elliot feketében
Forrás: img1.thelist.com

A ‘szakítás’ egyébként éppen két hónappal azután történt, hogy Elliot coming out-olt. Már nem leszbikusként tekintett magára, hanem egy transgender személyként. Innen a névváltoztatás is: Ellen-ből Elliot lett. Portner mindenben boldogan támogatta partnerét. 

“Nagyon büszke vagyok @elliotpage-re” – írta Portner. „A transz, a queer és a nem bináris emberek léte hatalmas ajándék ennek a világnak. […] Elliot egész létezése már önmagában is jutalom számomra. Ragyogj, édes E.-re. Nagyon szeretlek.”


Megosztás