Thaiföld megnyitja kapuit a turisták előtt

Megosztás

2020 nem igazán szólt az utazásokról. Akik általában az év folyamán többször is hódolnak a turizmushoz kapcsolódó hobbijuknak, azoknak még inkább nehéz volt. Persze most a saját és környezetünk biztonsága a lényeg. De az előre tervezés ebben az esetben nem okozhat gondot. Legalább tudjuk, hogy ha megnyílnak a határok merre is induljunk útnak.

A koronavírus járvány kitörése után több fő turisztikai központtal rendelkező ország vagy sziget lezárta a határait. Nem engedett be a világ semmilyen tájáról érkező turistát. Most, ahogy a második hullám kellős közepén (vagy remélhetőleg a végén) járunk, néhány ország úgy döntött, hogy különböző előírásokat betartva, de beengedi a világ turistáit. Ilyen például Thaiföld is.

thaiföld
Forrás: traveldailymedia.com

Az utóbbi években egy nagyon közkedvelt célponttá volt az egzotikus ország. A rengeteg repülőjárat, amelyekre ráadásul egyre elérhetőbb áron lehet jegyet vásárolni, megkönnyítette az odajutást. Egész évben meleg van, a szállás és az ellátás nagyon kis költségvetésből megoldható. Ideális célpont fiataloknak, időseknek, gyerekes családoknak, mindenkinek.

thaiföld
Forrás: edition.cnn.com

Most egy hosszabb távú utazás keretén belül lehet meglátogatni Thaiföldet. Októbertől egy 90 napos vízumot lehet kiváltani, most pedig decemberben bevezettek egy rövidebb 60 napos verziót is. Természetesen van néhány dolog, amit be kell tartani és aminek meg kell felelni ha Thaiföldre akarunk utazni. De ha minden rendben van akkor akár 2 vagy 3 hónapot is ott tölthetünk.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás