Mariah Carey vendégel meg két szerencsés nyertest

Megosztás

Az Airbnb 2008-ban született meg, amikor két, kiadó hellyel rendelkező dizájner vendégül látott három, szálláshelyet kereső utazót. Ma pedig már házigazdák és utazók milliói döntenek úgy, hogy ingyenes Airbnb-fiókot hoznak létre, hogy meghirdethessék kiadó helyüket, és egyedi szálláshelyeket foglalhassanak bárhol a világon. Az Airbnb-élményprogramokat vezető házigazdák pedig a szenvedélyüket és érdeklődési körüket osztják meg az utazókkal és helyiekkel egyaránt. (Forrás: airbnb.hu)

szállás
Forrás: thesun.co.uk

Ha nem szeretnél szállodára költeni, vagy tágasabb teret szeretnél mint egy szállodaszoba, akkor az Airbnb a pénztárcabarát és érdekességeket rejtő megoldás. Az Airbnb az utóbbi években robbant be a köztudatba, rengetegen használják akár szállásadóként, akár turistaként ezt a szolgáltatást. A legjobb benne, hogy turistaként ott lakhatsz ahol a helyiek is laknak. Szállásadóként pedig új embereket, kultúrákat ismerhetsz meg, ha elég barátságosan állsz a dologhoz.

Ezúttal az Airbnb Mariah Carey-el működött együtt, és felállított egy luxus, geometriai formájú iglu szállást. Nem máshol mint New Yorkban, a Times Square szívében, egy tetőteraszon.

mariah carey
Forrás: people.com

Egy szerencsés személy és a kísérője azon az egyedi helyen ünnepelheti az új év elérkezését. Különleges fogásokat kóstolhatnak egy privát séftől, és virtuálisan találkozhatnak és részt vehetnek Mariah Carey egy fellépésén.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás