Ezek lesznek 2021 divatszínei

Megosztás

A legtöbb ember nevében beszélünk, ha azt mondjuk, hogy alig várjuk, hogy vége legyen a 2020-as évnek. Persze, ezt nem jelenti azt, hogy 2021. január elsején máris vége a jelenlegi helyzetnek, de azért abban egyetérthetünk, hogy mindenki örül ha valami pozitív történik életünkben, még ha csak egy apróság is. Mindig jó dolog a jövőbe tekinteni, és ez esetben felfedezni a jövő évi szín-trendeket. Főleg azoknak lehet ez jó hír, akik a divatszakmában vagy lakberendezési körökben mozognak, vagy egyszerűen csak rajonganak ezekért a dolgokért.

nappali
Forrás: davincilifestyle.com

Lakberendezés szempontjából különösen aktuális téma, hiszen mostanában rengeteg időt töltünk a négy fal között. Festékgyártó cégek már azon dolgoznak, hogy a 2021-es színpalettát piacra dobják. Az év színtémája mindenképp afelé hajaz, hogy kényelmesen és feltöltődve érezzük magunkat otthonunkban. Sok meleg, derűs színárnyalat és lágy pasztell árnyalatok lesznek a lágy kéktől a hamvas szürkéig. Ezen kívül pedig egy világos színpaletta is népszerű lehet, ami vidámságot hozhat hétköznapjainkba.

konyha
Forrás: kutskokitchen.com

Az évtizedek óta tartó, minden évben meghatározott színdivatot egy több száz szakemberből álló csapat határozza meg a világ minden tájáról. Normál esetben konferenciákat és workshopokat tartanak, hogy minél jobban kidolgozzák a következő év megfelelő színét vagy színeit. Ezeknek az összejöveteleknek nem csak ez a célja, hanem az is, hogy a hozzáértő személyek a világ minden tájáról információt cseréljenek.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás